Moi!

Kiva kun tulit tänne miun sivuille kylään! Tervetuloa! Miä oon Miksu, kiltti, auttavainen ja iloinen paljasjalkainen mikkeliläinen.

Kierrellessäni maailmaa, tavattiin vaimoni Kaisulin kanssa Keravalla Esson kassalla. Kaisuli antoi miulle viinerin puoleen hintaan. Siitä se lempi leiskahti ja mentiin naimisiin.
Rakkaus kotiseutuun veti miut ja ihanan Kaisulin synnyinseudulleni Mikkeliin asumaan. Täällä on ihmisen hyvä elää. Tästä kaupungista on syytä olla ylpee!
Kaisulin myötä sain myös anopin. Anoppi on – miten sen nyt sanoisi, noh, anoppi on anoppi.
Työkseni olen tehnyt kaikenmoista. Olen ollut esimerkiksi “miltei toimitusjohtava suuressa toimistoyrityksessä”, “Kierrätyskeskuksen lähes yliasiantuntija”, “kansallisesti tunnetun Mikkeliläisen kartanon melkein omistaja” ja “maailmankuulun historiallisesti merkittävän Visulahden vahakabinetin melkein johtaja”.
Kotona tykkään rakennella kaikkea. Pelle pelottomaksi se Kaisuli aina leikillään sanoo – ja pörröttää sitten miun päätä. Ihana Kaisuli. <3
Kierrätys on myös miun sydämen asia. Olen rakentanut sähköpyöränki itselleni mummon Joposta ja ruohonleikkurin moottorista. Nyt vedän kansalaisopistossa “ruohonleikkurista sähköpyöräksi” -kursseja.

Harrastuksia miulla on kasapäin: Veneily, nokkahuilun soitto, valokuvaus, parkour, balettitanssi, perunanviljely, avantouinti, geokätköily, frisbeegolf, saunominen, elämän ihmettely, kierrätys, ajankohtaisiin asioihin perehtyminen, koirakuiskaus ja huippusuositun mielipideblogin kirjoittaminen. Ai niin, ja olenhan miä miltei alppimaajoukkueen huippupujoittelijakin!

Miun somekanavista ja blogista löydät aina viimeisimmät kuulumiseni.
Toivottavasti nähdään pian!

Terkuin,
Mikkelin Miksu