Miä oon Miksu ja miä asun Mikkelissä

Miä oon Miksu ja asustelen Mikkelissä, missäpä muualla. Tää on miun blogi, jossa kirjoittelen omasta elämästä ja maailman menosta.

Miulla on yhteinen koti rakkaan Kaisulini kanssa. Myö tykätään asua Mikkelissä, koska tää on vaan niin hinee paikka. Miä innostun helposti milloin mistäkin uudesta harrastuksesta, onneks täällä Mikkelissä voi harrastaa melkein mitä vaan, mitä mieleen tulee. Näin talvikaudella oon käynyt laskettelemassa, pulkkailemassa, hiihtämässä, luistelemassa, jääpalloilemassa sekä kannustamassa tietysti omaa heimoa eli Jukureita. Ja Kaisulin kanssa ollaan kaksistaan käyty rusettiluistelemassa Emolan kentällä. <3

Kalevankankaan laduilla olen törmännyt useamman kerran meijän omaan kaupunginjohtajaan Timo Haloseen. Synttäripäivänä kaupunginjohtaja oli harmi kyllä kiireinen, eikä ehtinyt tulla vastaanottamaan tuomaani lahjaa. Mutta laduilla oon useasti päässyt häntä moikkaamaan, mikä on tosi kiva juttu.

Tiesitkö muuten, että Mikkelissä voi harrastaa myös koirahiihtoa? Kävimme helmikuun lopulla koiramme Pörrön kanssa kokeilemassa koirahiihtoa Anttolan Hallavuorella, mutta eihän siitä mitään tullut, kun Pörröä kiinnosti kaikki muu paljon enemmän. Lumikenkäilemässä kävimme myös ja se sujui hyvin. Tosin jätimme tuolloin Pörrön kotiin lempilelunsa kanssa touhuilemaan.

Tornimäki on ollut miulle tänä talvena melkein kuin toinen koti, oonhan miä nimittäin liki maajoukkuetasoinen alppilajien harrastaja. Sukset, lauta tai mikä vaan, kaikki sopii mulle! On muuten huikeeta, että alppilajejakin voi harrastaa täällä Mikkelissä!

Sillon aikoinaan kun Kaisulin kanssa ensi kertaa tavattiin Keravan Esson kassalla, tällainen elämä oli just sitä, mistä haaveilin. Nyt me sitten asutaan täällä miun kotimaisemissa Mikkelissä, ja ollaan niin onnellisia. Talvi Mikkelissä on ehdottomasti Miksun parasta aikaa!